UHAPŠENI BIVŠI CRNOGORSKI POLICAJAC LAZOVIĆ NEGIRAO KRIVICU: Određeno mu zadržavanje do 72 sata

Autor:

Svet

14.04.2024

23:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Detalji hapšenja bivšeg funkcionera crnogorske policije

UHAPŠENI BIVŠI CRNOGORSKI POLICAJAC LAZOVIĆ NEGIRAO KRIVICU:  Određeno mu zadržavanje do 72 sata

Foto: printscreen/youtube.com


Večeras je određeno zadržavanje do 72 sata Zoranu Lazoviću nakon saslušanja u Specijalnom državnom tužilaštvu (SDT). Advokat Zoran Piperović, branilac uhapšenog Lazovića, izjavio je da je njegov branjenik negirao krivicu i odbio odgovarati na pitanja tužioca. SDT Lazoviću na teret stavlja stvaranje kriminalne organizacije i dva krivična dela zloupotrebe službenog položaja.

Označavanje drugog uhapšenog kao člana kriminalne grupe

Tužilaštvo je takođe označilo drugog uhapšenog, bivšeg glavnog specijalnog tužioca Milivoja Katnića, kao člana navodne kriminalne grupe. SDT tvrdi da je više članova te grupe, dok Piperović kaže da se ne mogu očekivati nova hapšenja. Katnić je proveo skoro devet sati, od 13 do skoro 22 časa, u prostorijama Specijalnog policijskog odeljenja na saslušanju.

Očekuje se da će javnost biti zainteresovana za dalji razvoj ovog slučaja, s obzirom na značajne pozicije koje su ove osobe zauzimale u crnogorskom pravosuđu i policiji. Ostaje da se vidi kako će se situacija dalje odvijati i kakav će biti ishod istrage.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading