Pipen konačno priznao: Meni su bile najbolje one dve godine bez Džordana

Autor:

Sport

27.05.2020

13:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

To je definitivno bilo najdraži period moje karijere, vreme kad sam najviše uživao u NBA - rekao je jedan od najboljih košarkaša svih vremena Skoti Pipen o dve godine u Bulsima bez najvećeg, Majkla Džordana.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Skoti Pipen

Čikago Buls osvojili su tri titule zaredom, a pre narednog trostrukog uzastopnog trijumfa, Džordan je 1993. i 1994. proveo igrajući bejzbol.

Otac mu je ubijen, dan-danas se govori da je to bilo zbog kockarskih dugova u koje su navodno obojica bili upleteni, i neponovljivi velemajstor sklonio se od košarke.

- Nemojte me pogrešno shvatiti, naravno da sam uživao da igram sa Majklom. Ali kad je otišao bila je to prilika da imam ekipu za sebe, da ja budem vođa i vidim gde sam zaista u odnosu na druge NBA super zvezde - priča Pipen.

Kad je otišao najbolji ikad, otišli su i trofeji. Bez Džordana nije bilo trofeja, ali to je Pipenu nebitno.

- Ja mislim da smo imali dve sjajne, odlične sezone i bez njega - rekao je Pipen koji je postigao 22 poena na utakmici, Bulsi su imali više od 50 pobeda, ali preko Niksa nisu mogli ni do finala.

Kad se Džordan vratio, posebno kad je prošao cele pripreme, Bulsi su bili bolji nego ikad. Došao je Rodman, osvojili još tri titule zaredom i ta ekipa smatra se najboljom svih vremena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading