Čović: Milan Tomić je napravio jednu grešku koju nismo mogli da popravimo!

Autor:

Sport

28.11.2019

09:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik košarkaškog kluba Nebojša Čović otkrio je u intervjuu za Red Star Belgrade zašto je Milan Tomić napustio ovaj klub.

RepublikaFoto: Starsport
Otkrio je šta je pošlo naopako

- Tačno je da smo Tomiću dali potpunu podršku i gotovo nismo imali nijedan nesporazum. Nikakav problem nije bio u odnosima igača, ali osetilo se da to nije leglo. Superkup je bio prvo upozorenje, nakon toga je došla utakmica sa Primorskom ovde, koju smo dobili 26 razlike – objasnio je situaciju sa početka sezone Čović.

On je naglasio i to da je suspenzija Crvene zvezde bila nepravedna i izrazio je sumnju u izbor sudija za meč protiv Budućnosti.

- Zatim je došla utakmica protiv Budućnosti u Beogradu u neuobičajenom i nezasluženom ambijentu. Mi smo kažnjeni i ispražnjena nam je hala. Izgubili smo tu utakmicu, a interesantno je da je i tu utakmicu sudio Javor.

A otkrio je i da je jedna prenagljena reakcija Milana Tomića dovela do njegovog otkaza.

- Posle toga smo otišli na utakmicu sa Krkom. Oni su dobri domaćini, ali je tamo neobičan ambijent jer je to sala srednje škole. Zvezda se u tom ambijentu nije snašla i mislim da se Milan previše iznervirao, postao preemotivan i napravio je jednu grešku koju smo posle probali da saniramo zajedno. Dao je ostavku igračima u svlačionici – otkrio je Čović i naglasio da nije bilo nikakve svađe u timu.

- Nikakve svađe niti sa njim niti sa igračima nije bilo. Inače je Milan kao i svi drugi treneri birao svoj tim – zaključio je Čović.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading