Đorđević: Ne znam za šta čuvamo energiju, moramo da shvatimo šta je odbrana!

Autor: Mediji

Sport

10.08.2019

21:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Selektor srpskih košarkaša Aleksandar Đorđević kritikovao je igru u odbrani i nedostatak energije na početku utakmice u kojoj je pobeđena Litvanija.

RepublikaFoto: Starsport
Aleksandar Đorđević

Srbija je punoj "Štark areni" u Beogradu pobedila Litvaniju sa 72:68 u pripremnoj utakmici za Svetsko prvenstvo.

- Nismo dobro počeli, ponovo igramo na početku bez energije, čuvamo je ne znam za šta. Igrače iz petorke moraju da shvate šta znači odbrana. Imamo problema i te neke stvari moramo da ispravljamo. Ipak, veče je bilo fantastično. Hvala publici, jako veliko, prijatno iznenađenje za sve nas - rekao je Đorđević za televiziju Arena odmah posle utakmice.

On je dodao je da utakmice između Srbije i Litvanije nisu prijateljske.

- Mnogo je ponosa u obe reprezentacije, mnogo titula, mnogo medalja. Ne postoje prijateljske na ovom nivou - kazao je Đorđević.

Najefikasniji u pobedi nad Litvanijom Bogdan Bogdanović je rekao da srpski tim može mnogo bolje.

- Prva utakmica da igramo zajedno, možda smo imali jedan ili dva treninga. Dobili smo, idemo dalje, da budemo što bolji na Svetskom prvenstvu - rekao je Bogdanović.

Reprezentativac Srbije Vladimir Lučić je zahvalio navijačima.

- Kompletni smo dva dana i nismo mogli da očekujemo da će biti lepršavo. Bitno je da smo pobedili, nastavljamo da se spremimo. Hvala pubici - poručio je Lučić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading