BOMBA NA "MARAKANI": "Mađioničar" se vraća u Zvezdu?

Autor:

Sport

15.11.2018

09:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uprava Crvene zvezde ozibiljno razmišlja da oduševi svoje navijače tokom zimskog prelaznog roka. Jedan od ljubimaca "delija" mogao bi ponovo da obuče crveno-beli dres. Istina, posao je daleko od realizacije, ali šanse postoje.

RepublikaFoto: Starsport
Aleksandar Katai iz vremena dok je nosio dres Zvezde

edan od najboljih driblera crveno-belihu novijoj istoriji od dana kada je otišao sa Marakane praktično je postao velika želja Zvezdana Terzića. Generalni direktor crveno-belih više puta je u formalnim i neformalnim razgovorima isticao kako ne bi žalio sredstva kako bi u Zvezdu ponovo doveo krilnog fudbalera Čikaga.

I upravo je ugovor sa MLS timom za sada nepremostiva prepreka kada je u pitanju potencijalni transfer Kataija. Čikago je ovog leta otkupio momka iz Srbobrana od Alavesa i sa njim potpisao ugovor na dve i i po godine.

Ugovor sa timom iz grada vetrova je čvrst.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Aleksandar Katai u dresu Čikaga

- U ovom trenutku nije realno da se Katai vrati u Crvenu zvezdu. Naravno, videćemo šta će biti u budućnosti. Čikago ga je nedavno otkupio, dali su novac za obeštećenje. I njegovi planovi su vezani za Ameriku - rekao je u izjavi za "Mozzart sport" menadžer koji vodi računa o karijeri potencijalnog reprezentativca, Bojan Ostojić.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading