MAJKA MILANA PAVKOVA EKSKLUZIVNO ZA SRPSKI TELEGRAF: Mog sina je Bog DVAPUT pogledao!

Autor:

Sport

20.02.2021

04:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon novog gola protiv velikana.

RepublikaFoto: Starsport
Milan Pavkov slavi gol protiv Milana

Hej, Pavkov, skoči, daj gol glavom... Reči koje su se na Marakani prvi put čule 6. novembra 2018, kada je snažni napadač dva puta matirao Alisona i doneo pobedu Crvenoj zvezdi protiv Liverpula (2:0), osvajača Lige šampiona te sezone. Dve i po godine kasnije, u četvrtak, istorija se ponovila. Iskusni špic je skočio, savladao Donarumu i crveno-belima doneo remi od 2:2 protiv slavnog Milana u prvom meču šesnaestine finala Lige Evrope. Jedina razlika što je 2018. srušio petostrukog prvaka Evrope, a sada je zabio otrovnu strelu sedmostrukom osvajaču Lige šampiona.

NEOPISIVA EMOCIJA

U ovakvim trenucima na Milana (27) najponosniji su roditelji, što je u razgovoru za Srpski telegraf potvrdila i njegova majka Zuzana.

- Želim svima da dožive ovu sreću. Ja sam ovakve emocije imala i pre dve godine protiv Liverpula. Ne znam šta da kažem i dalje sam pod utiskom. Situacija od sinoć ne može se opisati rečima, mora se doživeti - kaže gospođa Pavkov u razgovoru za naš list.

RepublikaFoto: Privatna arhiva
Roditelji Milana Pavkova

Milan je od leta bio u podređenom položaju, pričalo se o mogućem odlasku u američku MLS ligu ili Seriju A. Na kraju je ostao i pokazao da je najbolji kada je najteže.

- Vratio se iako je bio zaboravljen. Nešto nije bilo u redu u prošlosti, ali nisam ga ništa pitala. Ja ga uvek podržavam - ponosna je Zuzana.

NISU SE OBRUKALI

Naša sagovornica otkriva kakva je bila atmosfera posle meča.

- Utakmicu smo gledali suprug Nikola i ja, dok je Milanova žena bila na stadionu. Ostali smo budni do jedan ujutru, dugo smo slavili. Kada sam ustala, videla sam propuštene pozive, telefon se usijao. Nisam stigla sve da vidim i pročitam, radost je stvarno velika. Ova utakmica me je podsetila na meč sa Salcburgom, kada su gubili 2:0, na kraju izjednačili i prošli dalje u Ligu šampiona. Smatram da se nisu obrukali protiv Milana iako su mnogi govorili da su autsajderi - zaključila je gospođa Pavkov.

RepublikaFoto: Privatna arhiva

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading