VREME JE ZA NOVOG SRBINA U JUNAJTEDU: Pregovori u toku - za sve se pita JEDAN ČOVEK!

Autor:

Sport

28.07.2020

10:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

SMS briljira na terenu, a da li će Klaudio Lolito konačno popustiti ovog leta?

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Nemanja Matić

Na Old Trafordu pažljivo su se pratile utakmice Lacija i izdanja Sergeja Milinkovića Savića. Mladi srpski fudbaler odigrao je vrlo dobro finiš sezone, zbog čega je postao meta "crvenih đavola". S obzirom na to da je SMS redovno prva tema prelaznog roka u Italiji, sada sa nešto manjom cenom, ne bi čudilo da konačno napusti "nebeskoplave" i preseli se u Premijer ligu.

U Mančester junajtedu zadovoljni su partijama koje je ove sezone pružao Nemanja Matić i zbog toga se na stolu srpskog reprezentativca našao novi ugovor, produžen na još tri godine, a nije neverovatno da stiže još jedan Srbin da pomogne u borbi za "ušati pehar".

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Sergej Milinković Savić

Naime, kako javljaju strani mediji Junajted je stupio u kontakt sa Sergejovim agentom i započeo pregovore oko transfera.

 

 

 

Jedina prepreka za Engleze bila je cena, koju je predsednik Lacija Klaudio Lotito uvek držao visokom, a svojevremeno je tražio i preko 150 miliona evra.

Međutim, novina je da je i Sergej Milinković Savić zainteresovan za prelazak na Old Traford, a posebno nakon pobede "đavola" protiv Lestera i plasmana u najjače evropsko klupsko takmičenje.

Spekuliše se da je trenutna cena SMS-a oko 70 miliona evra.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading