SPEKTAKL U LONDONU, PALO ČAK SEDAM GOLOVA! Čelsijev preokret u poslednjim sekundama! Palmer JUNAK sa tri pogotka!

Autor: M. M.

Sport

04.04.2024

23:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Junajted pao na Stamford Bridžu - 4:3.

SPEKTAKL U LONDONU, PALO ČAK SEDAM GOLOVA! Čelsijev preokret u poslednjim sekundama! Palmer JUNAK sa tri pogotka!

Foto: www.profimedia.rs

Fudbalski navijači širom sveta bili su svedoci spektakularne utakmice između Čelsija i Mančester junajteda u 31. kolu Premijer lige, u kojoj je mladi engleski reprezentativac Kol Palmer (21) zasenio sve svojom izuzetnom igrom pogocima. Sa tri postignuta gola, Palmer je odveo "plavce" do pobede nad ljutim rivalom rezultatom 4:3.

Već u četvrtom minutu, Čelsi je poveo golom Konora Galgera, a prednost je udvostručio Kol Palmer, pošto je bio precizan sa penala u 19. minutu. Međutim, Mančester junajted nije nameravao da se preda, te je uspeo da izjednači rezultat do poluvremena. Strelci su bili Garnaćo u 34. i Bruno Fernandeš u 39. minutu.

Argentinac Garnaćo bio je na pragu MVP nagrade za najboljeg igrača utakmice pošto je u 67. minutu zaledio Stamford Bridž pogotkom za 3:2. Međutim, usledila je završnica za infarkt.

U poslednjim sekundama sudijske nadoknade Kolu Palmer je ponovo zablistao. Mladi Englez je sa dva gola u 100. i 101. minutu i doneo preokret "plavcima" i obezbedio im pobedu. Najpre je ponovo bio siguran sa bele tačke, da bi samo minut kasnije, nakon odbitka, postavio spektakularnih 4:3 i ujedno konačan rezultat.

 

 


U drugoj utakmici današnjeg programa 31. kola Premijer lige, Liverpul je sa 3:1 savladao ekipu Šefild junajteda. Strelci su bili Nunjez (17), Mekalister (76) i Gakpo (90), dok je Bredli autogolom dao nadu gostima u 58. minutu.

 

 

 

Standings provided by Sofascore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading