MADRID U ŠOKU: Zidan napušta Real?

Autor:

Sport

18.07.2020

20:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Real Madrida Zinedin Zidan samo nekoliko dana nakon osvojene titule u La Ligi sa Madriđanima iznenadio je čitavu svetsku javnost rečima da još uvek nije siguran da li će i naredne sezone predvoditi Real. Ta izjava je u Madridu dočekana kao želja Francuza da sedne na klupu Juventusa.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Zinedin Zidan

Zidan je bio jako povezivan s naslednikom Maksa Alegrija između 2018. i 2019. nakon što je napustio Real posle trećeg uzastopnog osvajanja Lige šampiona.

Ipak, u finišu prošle sezone vratio se na ,,Santiajgo Bernabeu“ i pre nekoliko dana proslavio titulu La Lige sa ‘Los Blankosima’. Bjankoneri su u međuvremenu potpisali saradnju s Mauricijem Sarijem, ali mogli bi se naći u velikom iskušenju ukoliko Zizu napusti Real na kraju ove sezone.

- Niko ne zna šta će se dogoditi. Imam ugovor, volim biti ovde, ali nikad ne znate šta će se dogoditi u fudbalu. U ovom sportu se iz dana u dan sve menja. Ne znam šta će se dogoditi na kraju sezone – rekao je Zidan na konferenciji za medije uoči poslednjeg kola lige u kojem njegov Real gostuje Leganesu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading