BOMBA U MINHENU: Zinedin Zidan menja Tomasa Tuhela u Bajernu?

Autor: M. M.

Sport

14.04.2024

13:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čelnici Bavaraca kontaktirali sa njegovim agentom, tvrdi "Marka".

BOMBA U MINHENU: Zinedin Zidan menja Tomasa Tuhela u Bajernu?

Foto: Tanjug/AP

Francuski trener Zinedin Zidan, koji je bez posla od juna 2021. godine, nakon što je napustio Real Madrid, mogao bi uskoro da pronađe novi angažman. Prema informacijama španskog lista "Marka", Bajern iz Minhena je zainteresovan za Zidanov angažman, te su čelnici ovog kluba nedavno kontaktirali njegovog agenta. Bajern vidi Zidana kao idealnu zamenu za Tomasa Tuhela, koji će napustiti klub na kraju sezone.

U nedavnom intervjuu, Zidan je otkrio da bi voleo da se vrati trenerskom poslu i da nije isključena mogućnost da jednog dana preuzme vođenje nekog kluba. Stoga, ovo otvara nove perspektive i spekulacije o mogućem Zidanovom sledećem trenerskom angažmanu.

Zidan je dva puta bio na klupi Real Madrida, od 2016. do 2018. i od 2019. do 2021. godine, tokom kojih je osvojio impresivnih 11 trofeja sa ovim klubom. Njegov uspeh i iskustvo čine ga atraktivnim kandidatom za brojne evropske klubove.

Dok se čeka zvanična potvrda o Zidanovom budućem angažmanu, fudbalski svet sa nestrpljenjem iščekuje sledeći potez ovog legendarnog fudbalera i kasnije fudbalskog trenera. S reprezentacijom Francuske 1998. godine bio je prvak sveta, dok je, takođe kao igrač, s Realom tri godine kasnije osvojio Ligu šampiona. Što se trenerske karijere tiče, na klupi "kraljevskog kluba" osvojio je tri Lige šampiona zaredom, od 2015. do 2018. godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading