HULIGANI DIVLJALI ŠIROM EVROPE! Brutalne scene na ulicama Rima, povileneli i Španci! Navijači FENERA SE OSRAMOTILI!

Autor: M. M.

Sport

07.04.2024

10:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jezivo nasilje.

HULIGANI DIVLJALI ŠIROM EVROPE! Brutalne scene na ulicama Rima, povileneli i Španci! Navijači FENERA SE OSRAMOTILI!

Foto: https://www.profimedia.rs/

Na programu juče bili su mečevi mnogim evropskim ligama, kao i u Kup takmičenju, a između ostalog obeležili su ih huliganski incidenti.

U okviru 31. kola Serije A snage su odmerili fudbaleri Rome Lacija, domaći su slavili sa 1:0, a nekoliko sati pred utakmicu izbio je veliki haos na ulicama Rima koji su izazvali navijači pomenutih ekipa. Italijanski mediji objavljuju snimke haosa nakon što su navijači Lacija došli na mesto gde su se okupljale pristalice Rome i tada je nastala opšta tuča.

Policija je odreagovala i rasterala huligane, a kako je to izgledalo pogledajte u priloženom video snimku:

 

 

Mira nije bilo ni u Španiji, koja inače ne slovi za Meku huliganizma. Ratovale su pristalice Atletik Bilbaa i Majokre čiji su miljenici igrali u finalu Kupa Kralja. Baskijci su slavili posle penala, a uoči meča dogodila se velika tuča navijača u Sevilji. U obračunu su korišćene bakljem stolice i stolovi, a zanimljivo je da u tim trenucima nigde nije bilo policije.

Evo kako je to izgledalo:

 

 

Ružne scene zabeleže su i u Turskoj, gde su se huligani Fenerbahčea baš obrukali. Kolika netrpeljivost vlada kada je reč o suparnicima koji bodre Galatasaraj, govori podatak da su napali čoveka i njegovu ćerku od 14 godina. Napadači su tom prilikom oteli iz ruku sva obeležja Galatasaraja koje su oboje imali na sebi. Iinače, u pitanju je bio član uprave kluba Ugur Iris koji je sa ćerkom bio na odbojkaškoj utakmici koju  igrala ženska ekipa Galatasaraja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading