UŽASNE VESTI! Legenda italijanske košarke doživela STRAVIČNU SAOBRAĆAJKU!

Autor:

Sport

06.04.2024

21:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mnogi su zabrinuti, ali je malo informacija poznato.

UŽASNE VESTI! Legenda italijanske košarke doživela STRAVIČNU SAOBRAĆAJKU!

Foto: Tanjug/AP

Đani Petruci, poznata ličnost u italijanskoj košarci i sportu generalno, završio je u bolnici nakon saobraćajne nesreće u Rimu.

Kako prenose italijanski mediji, Petruci je bio u vozilu sa svojom suprugom kada se incident dogodio. Iako su detalji još uvek nepoznati, "Il Corriere della Sera" izveštava da je Petruci, iako je prvobitno bilo reči o ozbiljnom stanju, uspeo da kontaktira svog sina Matea i da ga uveri da je sve u redu.

Foto: www.profimedia.rs

Đani Petruci

Ovaj događaj je izazvao zabrinutost među ljubiteljima košarke širom Italije, s obzirom na Petrucijev značaj u italijanskom košarkaškom svetu.

Sa 79 godina, Petruci je ostavio dubok pečat u italijanskoj košarci kao jedna od najuticajnijih figura. Njegovo iskustvo i posvećenost sportu su doprineli razvoju košarkaškog saveza i popularizaciji ovog sporta širom zemlje. Njegova uloga u unapređenju košarke i promociji sporta je neosporna, a njegovi doprinosi su neizbrisivi deo italijanske sportske istorije.

Trenutno se Petruci nalazi u "San Kamilo" bolnici u Rimu, gde prolazi kroz niz medicinskih testova kako bi se utvrdilo njegovo stanje nakon saobraćajne nesreće. S obzirom na njegovu vitalnost i energiju koju je pokazao tokom svoje karijere, mnogi se nadaju brzom oporavku. Sa druge strane, njegova supruga je smeštena u Tor Vergata bolnici gde se oporavlja od manjih povreda.

S obzirom na značaj koji Petruci ima u italijanskom sportu, njegovo zdravlje je od velikog interesa kako sportske zajednice, tako i javnosti. Svi se nadaju da će se ovaj veliki sportski lider uskoro oporaviti i vratiti svom angažmanu u košarci.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading