MIRZA SELIMOVIĆ IMAO SAOBRAĆAJNU NESREĆU: Pevač se odmah oglasio, evo u kakvom je STANJU!

Autor:

Zabava

06.04.2024

21:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Podelio potresne vesti!

MIRZA SELIMOVIĆ IMAO SAOBRAĆAJNU NESREĆU: Pevač se odmah oglasio, evo u kakvom je STANJU!

Foto: Republika

Bosanski pevač Mirza Selimović doživeo je saobraćajnu nesreću danas na putu za Beograd. Kao rezultat toga, pevač je bio prinuđen da otkaže svoj nastup u srpskoj prestonici večeras. Selimović se obratio svojim fanovima putem Instagrama, rekavši: 

- Dragi moji, zbog objektivnih razloga i saobraćajne nesreće na putu za Beograd, prinuđeni smo da otkažemo večerašnji nastup. Hvala Bogu, svi smo dobro, i uskoro ćemo se ponovo videti na istom mestu i objaviti novi datum. Večeras, umesto nas, nastupiće sjajni momci, i želim da im se zahvalim što su nas primili u kratkom roku.

Republika

Foto: instagram.com

Mirza Selimović se oglasio povodom udesa

Mirza Selimović, jedan od najcenjenijih mladih pevača u Bosni i Hercegovini, nedavno je objavio svoj četvrti studijski album. Kao jedan od najtraženijih mladih pevača u regionu, Selimović ima zakazane nastupe nekoliko meseci unapred.

Inače, Mirza ima mnogo fanova pogtovo ženskih obožavateljki, od kojih kako je i sam rekao dobija razne ponude. 

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić

Mirza Selimović

- Dobijam nepristojne ponude na društvenim mrežama, kako od muškaraca tako i od žena. Više na to ne reagujem, uzmem skinšotujem i uramim sebi na zidu - našalio se pevač za "Informer" i dodao da nikad nije stupio u vezu sa nekim koga je upoznao preko Instagrama:

- Nikad nisam išao da se vidim sa ljudima koji mi svašta šalju. Znam da ima ljudi koji to praktikuju, ali ja sam daleko od takvog egzibicionizma! Dobijam i od muškaraca i od žena eksplicitne fotografije, pa nekad razmišljam da ih ovako uramim da se smejem

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading