U RIJALITI SAM DVA PUTA UNELA TELEFON: Šokantna ispovest, TAJNO komunicirala sa produkcijom - ovo je PROMAKLO KAMERAMA!

Autor:

Zabava

06.04.2024

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ružica Veljković obelodanila detalje koje javnost do sad nije znala!

U RIJALITI SAM DVA PUTA UNELA TELEFON: Šokantna ispovest, TAJNO komunicirala sa produkcijom - ovo je PROMAKLO KAMERAMA!

Foto: ATA Images

Ružica Veljković

Ružica Veljković, pobednica "Parova" i poznata rijaliti zvezda, nedavno je prekinula medijsku tišinu i progovorila o svojim iskustvima iz sedmogodišnjeg učešća u rijaliti programima. Ona je otkrila neke intrigantne detalje koji su izazvali veliku pažnju javnosti.

Republika

Foto: tiktok.com

Ružica Veljković u prenosu uživo na TikTok-u obelodanila šok detalje

Tvrdila je da je bila zaljubljena u producenta i da je čak koristila telefon u rijalitiju kako bi komunicirala sa njim. Navodno je čak uspela da unese telefon u rijaliti i da ga koristi u tajnosti, praveći se da suši kosu dok zapravo komunicira sa spoljnim svetom. 

- Ja sam bila zaljubljena u producenta, sedela sam u "Parovima" 24 sata i bila prezaljubljena u njega. Slađana Petrušić je provalila da komuniciram sa producentom, uzela je i ubacila bubicu u uvo i slušala je šta sve pričam sa njim - započela je Ružica, a onda se nadovezao Brendon koji je konstatovao da je zbog toga imala i moć.

Republika

Foto: ATA Images

Ružica Veljković

- Ja sam u slobodno vreme držala bubicu u ušima i maštala o producentu koji je razgovarao sa mnom, istina je da sam imala i telefon u "Parovima", ja sam kao u dnevnoj sobi sušila kosu, a zapravo sam punila telefon. Bio je to neki maleni telefon koji sam koristila u wcu, znam da sam ga davala i Jeleni Golubović da se čuje sa bakom, dva puta sam u rijaliti unela telefon - bila je direktna Ružica koja je prekinula svoju ispovest jer su joj fanovi pisali da bi mogla da ima probleme zbog toga što iznosi istinu javno.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading