Kapiten Pari Sen Žermena bira: Povratak u "grad mode" ili domovinu!

Autor:

Sport

18.02.2020

18:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tijago Silva i PSŽ neće nastaviti saradnju, pošto je francuski klub odlučio da ne iskoristi mogućnost obnove ugovora sa brazilskim veteranom.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Tijago Silva

Iskusni defanzivac će u septembru napuniti 36 godina, a po ugovoru PSŽ bi morao da mu produži na još dve sezone, što su u Parizu procenili kao pogrešan potez.

Silva je sada spreman da se vrati u svoj voljeni Milan, iz kog je poput i Zlatana Ibrahimovića otišao protiv svoje volje.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Tijago Silva u PSŽ-u: 307 utakmica - 17 golova - 20 trofeja

Oni su u paketu stigli u PSŽ iz Milana leta 2012. godine za 65 miliona evra, igrali su zajedno sve dok Ibrahimović nije otišao u Mančester junajted, a sada bi ponovo mogli da budu saigrači na San Siru.


Milan je navodno spreman da vrati Silvu, koji će na leto biti besplatan i svojim iskustvom bi mogao da pomogne i naredne sezone.

Tijago na stolu već ima i nekoliko ponuda iz svoje domovine, tako da ostaje pitanje da li će izabrati povratak u Brazil ili u Milano.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading