POZNATA SUBINA JOVIĆA U MILANU: Evo gde će Luka nastupati naredne sezone!

Autor:

Sport

04.04.2024

19:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rosoneri zadovoljni srpskim reprezentativcem.

POZNATA SUBINA JOVIĆA U MILANU: Evo gde će Luka nastupati naredne sezone!

Foto: Instagram/acmilan

Luka Jović

Fudbaler Milana Luka Jović oživeo je svoju karijeru dolaskom u Seriju A. Prvo dolazak na Artemio Franki, a potom i na San Siro prošlog leta za reprezentativca Srbije bio je pun pogodak. 

Po svemu sudeći, kako piše poznati italijanski novinar Đanluka Di Marko, Jović bi trebalo da potpiše novi ugovor sa Rosonerima i otkupi ga od Fjorentine. Činjenica da je vremešni Olivije Žiru u godinama i da najverovatnije napušta grad mode, ovo je idealna prilika za Luku da se ustali kao prva opcija Stefana Piolija. 

I pored Jovića, Milan želi još nekog napadača u svojim redovima, pa će Srbin sasvim sigunro dobiti konkurenciju i naredne sezone. Ranije su tamošnji mediji pisali da je sedmostruki prvak Evrope zainteresovan za Benžamina Šeška iz Lajcpiga. 

Jović ove takmičarske godine prosečno beleži 40 minuta po meču, a odlazak Žirua bi trebao da doprinese značajnije angažovanju srpskog asa. Luka je ponikao u Crvenoj zvezdi, a igrao je još i za Benfiku, Ajnraht, gde je bio u životnoj formi, Real Madridu i Violi. Ove sezone je 25 susreta bio osam puta precizan.

Svojim igrama na Apeninima ponovo je vredeo poziv za reprezentaciju, pošto je pozvan za prijateljske mečeve protiv Rusije i Kupra prošlog meseca. Selektor Dragan Stojković Piksi, gotovo izvesno, uvrstiće ga i na spisak "orlova" za Evropsko prvenstvo u junu. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading