Katai: Zvezda je uvek opcija!

Autor:

Sport

21.11.2019

10:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ljubimac navijača Crvene zvezde i reprezentativac Srbije Aleksandar Katai se približava isteku ugovora sa MLS franšizom Čikago Fajerom.

RepublikaFoto: Starsport
Svi žele njegov povratak u Beograd

On je u intervjuu za Mocart sport pričao o svojoj budućnosti i planovima za nastavak karijere.

- Čikago Fajer do prvog dececembra ima mogućnost da se izjasni, jer imam još opcionu godinu u ugovoru. Međutim, čuo sam da neće aktivirati tu mogućnost, i da ću, vrlo verovatno, promeniti sredinu. Odmaram se, čekam taj prvi decembar i trudim se da, zajedno sa menadžerima, budem spreman i brzo odlučim šta i kako dalje –rekao je Aleksandar Katai.

On je istakao da nije bilo konkretnih pregovora sa Crvenom zvezdom, ali da se priče o njegovom povratku u Beograd stalno pominju.

- Zvezda je uvek opcija. Lepo je kada vidite da vas navijači stvarno žele. Dobio sam mnogo poruka na društvenim mrežama gde me ljudi zovu da se vratim. Stvarno nije bilo nekih zvaničnih kontakata. Ali ne kažem da ih neće biti – rekao je Katai.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading