Nova epizoda dugačke sapunice: Sergej između DVA kluba!

Autor:

Sport

07.07.2019

13:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mediji i ovog leta sele Sergeja Milinković Savića iz jednog u drugi klub, opet je Srbin u centru pažnje tokom letnjeg prelaznog roka.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Sergej Milinković-Savić

Lacio je potvrdio da je spreman da proda Srbina, ali po svemu sudeći ne ispod 100 miliona evra. Cena se zna, ali ne još i klub koji je spreman da je plati, a pominju se PSŽ, Mančester junajteda, Milan, Juventus.

Engleskoj tvrde da je Sergejev agent Mateja Kežman u Londonu gde pregovara sa čelnicima "crvenih đavola", koji Srbina vide kao zamenu za Pola Pogbu.

S druge strane, italijanski mediji smatraju da je as Lacija na korak od PSŽ-a. Tako Gazeta delo Sport tvrdi da je jedina ponuda koja je stigla u Rim ona koju je poslao PSŽ.

Sergej bi trebalo da napusti Lacio ovog leta, a videćemo čiji će dres na kraju obući, mada nije isključeno ni da se čelnici Lacija predomisle, ne bi im bio prvi put.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading