NANT LIO SUZE ZA POGINULIM SALOM

Autor:

Sport

01.02.2019

04:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Suze i jecaji preplavili su stadion u Nantu u sredu uveče zbog tragične pogibije Emilijana Sale (28).

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Svih 28.000 navijača na stadionu Božuar plakalo je u devetom minutu (zbog broja na dresu koji je nosio) susreta protiv Sent Etjena (1:1), kada je Argentincu odata poslednja pošta, ali i veći deo susreta u Ligi 1. Salin avion je nestao iznad Lamanša prošlog ponedeljka tokom povratka iz Francuske, gde je bio da se pozdravi pre nego što obuče dres Kardifa, a kada su isplivali delovi letelice, gotovo svi su izgubili poslednju nadu da je Sala ipak živ.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Argentincu u čast, svi fudbaleri domaćina nosili su na leđima njegovo prezime, dok su na teren izašli u majicama sa Emilijanovim likom. Najemotivniji trenutak u kojem su zaplakali i oni najčvršćeg srca bio je kada je Salin lik osvanuo preko cele tribine, dok je na drugoj koreografijom bilo ispisano njegovo prezime, a meč je simbolično prekinut u devetom minutu jer je on nosio broj devet. Mnogi navijači su nosili majice sa porukom "Emi, volimo te", a nije izostala ni bakljada kao poslednji pozdrav fudbaleru koji je klub napustio za 17 miliona evra, ali nikada nije obukao dres tima iz Velsa.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading