NOVO SLAVNO IME U SVETU MODE! Tramp zakoračio u dizajnerske vode: Ovako je predstavio liniju patika ''NIKAD NE ODUSTAJ'' (FOTO/VIDEO)

Autor:

Svet

18.02.2024

12:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši američki predsednik Tramp je pokazao da bi bio veoma uspešan i kao modni dizajner.

NOVO SLAVNO IME U SVETU MODE! Tramp zakoračio u dizajnerske vode: Ovako je predstavio liniju patika ''NIKAD NE ODUSTAJ'' (FOTO/VIDEO)

Foto: AP Photo/Manuel Balce Ceneta

Bivši predsednik Sjedinjenih Američkih Država, Donald Tramp, nije gubio vreme nakon nedavnog sudskog procesa koji ga je koštao skoro 355 miliona dolara. Umesto da poklekne pred izazovima, Tramp je odlučio da kroči u svet mode i lansirao je svoju novu liniju patika, nazvanu "Nikada ne odustaj".

U okviru svečane prezentacije, održane u radnji Sneaker Con u Filadelfiji, Tramp je ponosno predstavio svoj najnoviji model patika. Na pozornici su se isticali par patika u boji zlata, koje su odmah postale simbol elegancije i stila.

Ove ekskluzivne patike su već rasprodate, a njihova cena od 399 dolara nije predstavljala prepreku pravim zaljubljenicima u modu.

Nazivajući ih "Nikada ne odustaj", Tramp je izrazio svoje dugogodišnje planove za ulazak u svet obuće, ističući kako je o tome razmišljao već 12 do 13 godina. Uprkos nedavnom sudskom procesu i visokoj novčanoj kazni, Tramp je optimističan u vezi sa uspehom svoje nove linije patika.

- Ovo je nešto o čemu pričam već 12, 13 godina i mislim da će to biti veliki uspeh - izjavio je Tramp tokom prezentacije, dok je publika sa oduševljenjem pratila svaki njegov korak.

Interesantno je napomenuti da su sve patike ovog modela, njih 1.000 pari koje su bile dostupne u radnji Sneaker Con u Filadelfiji, bile rasprodate do sinoć, što samo potvrđuje veliki interes javnosti za ovu inovativnu modnu kreaciju, prenosi Tanjug.

S Trampom kao sve bližim republikanskim predsedničkim nominacijama za predstojeće izbore, "Nikada ne odustaj" patike mogu postati ne samo modni trend, već i simbol Trampove upornosti i odlučnosti.

Svet mode definitivno ima novo lice, a Tramp je spreman kročiti u nove izazove, pokazujući da nikada ne odustaje od svojih ambicija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading