POTRESAN SNIMAK STRAVIČNE SMRTI U METROU: Tragična pogibija u Filadelfiji - potukla se dvojica, pa jedan pao na prugu pre dolaska voza! (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Autor:

Svet

05.01.2024

15:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U četvrtak uveče, na stanici u 34. ulici Univerzitetskog Sitija u Filadelfiji, dogodila se nesvakidašnja tragedija koja je uzdrmala lokalnu zajednicu.

POTRESAN SNIMAK STRAVIČNE SMRTI U METROU: Tragična pogibija u Filadelfiji - potukla se dvojica, pa jedan pao na prugu pre dolaska voza! (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Muškarac je izgubio život nakon što je gurnut na šine podzemne železnice samo trenutak pre dolaska voza, prenosi Njujork Post.

Zvaničnici su za En-Bi-Si 10 potvrdili su da se incident desio oko 16.30 po lokalnom vremenu, a uznemirujući video-snimak zabeležio je trenutak svađe između dvojice muškaraca na samoj ivici perona. U pozadini se čuje približavanje voza stanici.

 

 

Čovek u tamnom kaputu i crnom šeširu zadao je dva udarca žrtvi, koja je potom pala na šine. Posmatrači su vrištali od užasa dok je voz linije Market-Frankford stizao u stanicu svega nekoliko trenutaka nakon tragedije.

Hitna pomoć je brzo reagovala, ali nažalost, muškarac je proglašen mrtvim na licu mesta. Identitet žrtve još uvek nije poznat.

Jedna žena se može videti na snimku kako je vidno uznemirena stravičnim prizorom kojem je svedočila.

O moj Bože, osećam se tako strašno - izjavila je ona. 

Policija je odmah intervenisala, jasno se videći na snimku kako prazni lice mesta.

Istraga je u toku, a policija pregledava snimak kako bi saznala više detalja o okolnostima incidenta. Inspektor Filadelfije Kpana Masakui izjavio je za En-Bi-Si 10: "Ne znamo tačno šta se dogodilo pre toga, ali u toku je istraga."

Osoba koja je izvršila napad, identifikovana kao osoba u crnom kaputu, kasnije je privedena. Masakui je napomenuo da trenutno nema svedoka, uprkos snimku koji pokazuje prisustvo više ljudi u blizini kada je napad izvršen.

Policija apeluje na sve svedoke da se jave kako bi dali svoj doprinos istrazi. Slučaj se tretira kao ubistvo, što dodatno naglašava ozbiljnost situacije koja je zadesila ovaj američki grad..

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Karma

05.01.2024 19:07

Ne treba mnogo pameti pa videti da ovaj crnac ne može biti osuđen jer je reagovao u samoodbrani od belog nasilnika, koji je gotovo duplo veći od njega. Obzirom da je u pitanju Filadelfija ni malo iznenađujuće. Ako je pravde biće oslobođen a ovog belog rasistu je stigla karma ...