ON JE PRVI BIO ZA PETAMA MRAČNOM PEDOFILU: Detektiv iz Palm Biča otkriva stravične detalje - ovako su Epstajn i Maksvel mamili maloletnice!

Autor:

Svet

05.01.2024

12:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U poslednjem obrtu događaja, drugi paket dokumenata povezanih sa kontroverznim američkim milionerom Džefrijem Epstajnom, osuđenim pedofilom koji je preminuo u pritvoru 2019. godine dok je čekao novi suđenje zbog trgovine ljudima, postao je dostupan javnosti.

ON JE PRVI BIO ZA PETAMA MRAČNOM PEDOFILU: Detektiv iz Palm Biča otkriva stravične detalje - ovako su Epstajn i Maksvel mamili maloletnice!

Foto: Tanjug/AP, Profimedia

Ovi dokumenti, od kojih su stotine stranica otpečaćene nakon sudske odluke donete 18. decembra, osvetljavaju još jedan uznemirujući segment Epstajnovog mračnog sveta.

Juče je obelodanjeno dodatnih 19 dokumenata koji se protežu na više od 300 stranica. Ovi dokumenti su usko povezani sa tužbom koju je 2015. godine podnela Amerikanka Virdžinija Roberts Đufre, jedna od žrtava pedofila Džefrija Epstajna.

Masaža kao šifra za seks

Si-En-En navodi da se u jednom od novoobjavljenih dokumenata nalazi i svedočenje Džozefa Rikarija, policijskog detektiva iz Palm Biča, koji je opisao proces kojim su Epstajn i Maksvel pronalazili i regrutovali devojke "kako bi obavljale masaže i rad u Epstajnovom domu".

U dokumentu stoji da je Rikari, na pitanje advokata sa koliko je devojaka koje je Maksvel regrutovala on lično razgovarao, dao približnu brojku.

- Rekao bih oko 30. 30, 33 - naveo je detektiv.

Usledilo je novo pitanje advokata.

A na kraju masaže, ako bi žrtva dovela prijateljice, njoj bi bilo plaćeno za regrutovanje tih prijateljica? - upitan je Rikari.

Detektiv je samo kratko odgovorio sa "Tačno".

Foto: Profimedia

 

Đufre je tvrdila da je Epstajn zlostavljao seksualno dok je bila maloletna, a da mu je Gislejn Maksvel, bivša devojka milionera, aktivno pomagala u ovim užasavajućim delima. Nove informacije otkrivaju svedočenje Džozefa Rikarija, policijskog detektiva iz Palm Biča, koji je opisao jeziv proces regrutacije devojaka od strane Epstajna i Maksvelove.

Jedan od ključnih trenutaka u novootkrivenim dokumentima sadrži drugi deo svedočenja detektiva Rikarija koji je potvrdio da je Maksvel regrutovala oko 30 devojaka za Epstajna, a da su neke od njih bile plaćene za dovođenje prijateljica na "masažu" - prema detektivu, šifri koja je zapravo predstavljala seksualno zadovoljenje.

- Kada su one obavljale masažu, to je bilo se*sualno zadovoljenje - naveo je detektiv.

Pored Đufre, i druga žrtva, čije ime još uvek nije otkriveno, iznela je svoje svedočenje iz 2016. godine. Ona je tvrdila da joj je plaćeno da masira Džefrija Epstajna kada je imala između 15 i 17 godina, iako nikada pre toga nije obavljala takav posao.

Uprkos njenoj pretpostavci da masaža "ne uključuje seksualnu aktivnost", ispostavilo se da je to bila netačna pretpostavka.

Samo sam bila tamo i odjednom mi se nešto užasno desilo - opisala je ona iskustvo koje je imala s pedofilom i dodala da ono "nije trebalo da bude se*sualno, ali jeste to bilo".

Ovi novi dokumenti bacaju dodatno svetlo na sistematsko zlostavljanje i regrutaciju maloletnih devojaka koje su bile žrtve Džefrija Epstajna i njegove saradnice Gislejn Maksvel. Javnost, šokirana novim saznanjima, postavlja pitanja o odgovornosti i pravdi u ovom mračnom i skandaloznom slučaju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading