TRAMPOVI VERNI SLEDBENICI POKRENULI KAMPANJU ZA SKUPLJANJE NOVCA ZBOG KAZNE KOJU MORA DA PLATI: Pogledajte koliko su već skupili!

Autor:

Svet

17.02.2024

20:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trampovi fanovi pokrenuli onlajn kampanju za prikupljanje 355 miliona dolara

TRAMPOVI VERNI SLEDBENICI POKRENULI KAMPANJU ZA SKUPLJANJE NOVCA ZBOG KAZNE KOJU MORA DA PLATI: Pogledajte koliko su već skupili!

Foto: Tanjug/AP


Trampove pristalice su se okupile na online platformi GoFundMe u nameri da prikupe ogromnu sumu novca kako bi pomogli bivšem predsedniku da plati masivnu kaznu zbog građanske prevare.

Kampanja je pokrenuta u petak sa ciljem prikupljanja devetocifrenog iznosa koji Tramp duguje.

"Nedavni pravni sporovi s kojima se suočava nisu napad samo na njega, već i na same ideale pravičnosti i adekvatnog postupka koje svaki Amerikanac zaslužuje," stoji u apelu koji je pokrenut na GoFundMe.

"Ovo je trenutak koji dovodi u pitanje balans pravde i primenu zakona, s ciljem da se utiša glas koji je bio predvodnik zagovaranja američke snage, prosperiteta i sigurnosti."

Elena Kardone pokreće kampanju za prikupljanje sredstava

Inicijativu na GoFundMe pokrenula je Elena Kardone, žena iz Floride koja se opisuje kao "majka i strastveni pobornik američkih vrednosti". Njen suprug, Grant Kardone, je menadžer privatnog investicionog fonda. Najveća pojedinačna donacija do sada iznosi 2,500 dolara od anonimnog donatora. Neke pristalice su iskoristile sekciju za komentare kako bi ostavile entuzijastične poruke podrške bivšem predsedniku.

Trampove verne pristalice već su se ranije okrenule prikupljanju sredstava

Ovo nije prvi put da su Trampove vernike okrenule prikupljanju novca putem crowdfunding-a. 2019. godine, kampanja na GoFundMe-u za prikupljanje sredstava za zid na granici sa Meksikom prikupila je 25 miliona dolara, pre nego što su njeni tvorci optuženi za zaveru radi prevare i pranja novca.

(NYPost)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading