ČUDO NEVIĐENO! Palestinka u skloništu RODILA ČETVORKE, a onda je krenula borba na život i smrt! Evo šta se dogodilo sa bebama

Autor:

Svet

26.12.2023

16:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mlada majka zna da nema izbora, ali mora da razmišlja o tome šta će biti sutra

ČUDO NEVIĐENO! Palestinka u skloništu RODILA ČETVORKE,  a onda je krenula borba na život i smrt! Evo šta se dogodilo sa bebama

Foto: x/aa

Iman al-Misri sklonila se u osmom mesecu trudnoće u novembru u sklonište osnovne škole Deir al-Belah u Gazi.

Dok je strepela po ceo dan da li će preživeti bombardovanje Izraelaca Iman je nekako dogurala do porođaja.

Urađen je carski rez i na svet su u moru beznađa, očaja i nemaštine došle četiri zdrave bebe.

Iman se posle izlaska iz jedne od retkih funkcionalnih bolnica u Gazi sklonila u novu školu u čiji je podrum smestila tri bebe, dok je četvrta i dalje u bolnici jer nije najbolje.

Sa Iman su suprug, majka i deca. Palestinka pokušava da preživi u neverovatno teškim uslovima. Majka nema dovoljno mleka za bebe, a i tuge li, ni ne zna šta se dešava sa četvrtom u bolnici i da li je živa uopšte.

“Nemamo struje, ni plina, a ni brašna. Preživljavamo sa korom hleba, zaista ne znam kako ću da izguram sve ovo sa bebama”, rekla je Iman.

Njen suprug gleda da tokom dana pronađe šta može od osnovnih potrepština, a da nije drugih Palestinaca u skloništu koji porodici na sve moguće načine pomažu da prežive, Iman sa bebama ne bi imala nikakve šanse.

“Bebe su za sada na sigurnom ali niko nam ne garantuje da nas Izraelci već sutra ujutro neće sve pobiti”, rekla je ova majka hrabrost.

Pripadnici Hamasa odbili su predlog Egipta za uspostavljanjem primirja koji bi podrazumevao tri faze prekida vatre.

Po tom predlogu, Izrael bi oslobađanjem svojih talaca daleko više profitirao od Palestinaca.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading