"TRAMP SEBI DA UBRIZGA JEDAN IZBELJIVAČ": Bajden prozvao svog najvećeg rivala, a onda se ŽESTOKO IZBLAMIRAO kad je spomenuo KIM DŽONG UNA!

Autor:

Svet

11.05.2024

13:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednički izbori biće održani širom SAD drugog utorka u novembru, a prema poslednjim anketama Donald Tramp i dalje ima blagu prednost u odnosu na Bajdena

"TRAMP SEBI DA UBRIZGA JEDAN IZBELJIVAČ": Bajden prozvao svog najvećeg rivala, a onda se ŽESTOKO IZBLAMIRAO kad je spomenuo KIM DŽONG UNA!

Foto: Shutterstock, Tanjug/AP

Američki predsednik Džozef Bajden našalio se rekavši da bi želeo da je bivši predsednik SAD Donald Tramp sebi ubrizgao malo izbeljivača, aludirajući na Trampovu izjavu iz prvih dana pandemije korone kada je rekao da bi injekcija sa izbeljivačem ili nekim drugim dezinfekcionim sredstvom mogla da pomogne u zaštiti od toga virusa.

Bajden je, na skupu u blizini San Franciska za prikupljanje sredstava u kampanji za reizbor, koji je održan u petak, rekao da je Tramp dok je obavljao funkciju predsednika bio "haotičan" i da bi birači to trebalo da imaju na umu, preneo je Rojters.

"Setite se da je rekao da je najbolja stvar samo ubrizgati malo izbeljivača u svoju ruku? To je ono što je rekao. I mislio je to. Voleo bih da i je i sam sebi ubrizgao malo", rekao je Bajden.

Bajden je govorio i o onome što je nazvao "ljubavnim pismima" koje je Tramp dobio od severnokorejskog lidera Kim Džong Una, iako je Bajden pogrešno rekao da je Kim predsednik Južne Koreje!

Republika

Foto: Tanjug/AP

Kim Džong Unu je novi lapsus Bajdena sigurno bio zabavan

Tramp se sastao sa Kimom i razmenio je sa njim niz pisama, čije je kopije čuvao u registratoru u Ovalnom kabinetu Bele kuće.

Bajden je prethodno rekao 24. aprila u Vašingtonu da je Tramp sam sebi ubrizgao injekciju sa izbeljivačem i da mu je "sve otišlo u kosu".

Predsednički izbori biće održani širom SAD drugog utorka u novembru, a prema poslednjim anketama Donald Tramp i dalje ima blagu prednost u odnosu na Bajdena.

Što se aktuelnog predsednika tiče, postoje neki tračevi da će ga demokrate povući tokom proleća iz trke i na njegovo mesto kandidata na izborima poslati nikog drugog do Mišel Obamu, ali to još niko nije potvrdio.

Ni demantovao.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading