PRVO MU SLALA VRELE SLIKE, A ONDA GA JE ODVELA U KREVET: Profesorka i majka dvoje male dece uhapšena zbog perverzija sa đakom

Autor:

Svet

18.11.2023

13:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Skandal je otkrila majka tinejdžera koja je videla sporne slike na njegovom telefonu dok je on bio u drugoj prostoriji

PRVO MU SLALA VRELE SLIKE, A ONDA GA JE ODVELA U KREVET: Profesorka i majka dvoje male dece uhapšena zbog perverzija sa đakom

Foto: facebook/orange county sheriff's office

Amerikanka Regan Anderson (27), inače profesorka iz Južne Karoline uhapšena je zbog nedozvoljenog intimnog odnosa sa 17-godišnjim učenikom škole.

Anderdonova je optužena po dve tačke i ukoliko se dokaže da je kriva mogla bi da provede između pet i osam godina života u zatvoru.

Skandal je otkrila majka tinejdžera koja je videla sporne slike na njegovom telefonu dok je on bio u drugoj prostoriji.

Policiji je rekla da nije imala nameru da zagleda u sinovljev telefon i da to nikad ne radi, ali da joj je pažnju privuklo to što je na fotografijama lice njoj poznate žene iz komšiluka.

- Odmah sam zaključila da se radi o profesorki. Potom sam sina ispitala šta se dešava i on mi je posle početne neprijatnosti i straha sve priznao. Rekao mi je da ga je nekoliko puta vodila kod sebe kući i tada su imali odnose. Radi se o profesorki koju smo svi obožavali, koja je izigrala poverenje kolektiva i saveta roditelja i prekršila je sve norme ponašanja za jednu profesorku - rekla je majka dečaka, prenosi WCSC.

Republika

Foto: facebook/reagan anderson

Regan Anderson sa mužem i ćerkicom

 

Istraga je pokazala da je Regan Anderson bacila oko na momka kada je igrao američki fudbal tokom časa fizičkog.

Do flerta s njim došla je posle časa na parkingu škole Holly Hill Academy, kraj restorana Pizza Hut. Tamo su ih primetili neki prijatelji đaka, a on ih je slagao da je s profesorkom nešto pričao oko škole.

Nekoliko dana kasnije završili su u njenoj sobi, a Regan je toliko bila zagrejana za maloletnika da ga je, prema njegovom priznanju, spopadala svuda - po parkovima, u automobilu i čak i u toaletima restorana. Odnos među njima trajao je nešto više od mesec dana.

Inače, Regan Anderson je majka dvoje male dece i u braku je sa mlađim biznismenom, tako da je ceo kraj u šoku kako joj se ovo dogodilo.

Škola je posle otkrivenog skandala momentalno otpustila profesorku a trenutno je u pritvoru.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading