Kecmanović otkrio kako i koliko mu je Novak pomogao!

Autor:

Sport

14.03.2019

10:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miomir Kecmanović je jedini srpski teniser koji je ostao u igri na Mastersu u Indijan Velsu.

Miomir Kecmanović

On je napravio rezultat karijere plasmanom u četvrtfinale, a od naredne nedelje će biti i među prvih 100 tenisera sveta.

Kecmanović će se u borbi za plasman u polufinale sastati sa Kanađaninom Milošem Raonićem.

- Nisam mogao ni da pretpostavim da ću ovde stići do četvrtfinala. Biće zanimljivo da je u završnici neko drugi, a ne Novak, na kojeg su svi navikli - rekao je Kecmanović.

Kecmanović je ispao u poslednjem kolu kvalifikacija za IV, pa je na listi bio drugi laki luzer. Trebalo je da odustanu dvojica igrača, kako bi Miomir dobio priliku da igra u glavnom žrebu. Odustala su trojica, Kevin Anderson, Pablo Karenjo- Busta i Grigor Dimitrov.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Kevin Anderson

- Hvala Kevinu Andersonu. Da nije odustao, ja ne bih stigao do četvrtfinala.

Iako u meč ulazi kao autsajder, Kecmanović se ne plaši sudara sa Raonićem.

- U ovom momentu, sve je moguće. Vidite, izgubio sam meč prošle nedelje, a i dalje sam na turniru. Ako budem nastavio da igram ovako, biće dobro - uveren je Kecmanović.

Miomir otkriva da mu Novak često pomaže savetima i razgovorima.

- Ponekad se osećate kao da ne radite ništa, kao da nema svrhe trenirati i da biste odustali. I onda čujete Novaka koji vam kaže, 'ne, moraš da nastaviš, prođi kroz sve to'. To su saveti koji me ohrabruju, mnogo mi je pomogao - iskren je mladi srpski teniser.

Kecmanović i Raonić na teren izlaze večeras u 21 čas. Ovo će biti njihov drugi međusobni duel, a prvi je dobio Kanađanin ranije ove godine u Brizbejnu sa 2:0.

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading