Rukometaši na postolju? Evo šta kažu kladionice...

Autor:

Sport

08.01.2018

10:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski rukometaši nisu u najužem krugu favorita za osvajanje medalje na Evropskom prvenstvu, a evo koliko biste mogli da zaradite ukoliko se odlučite da uložite novac na uspeh izabranika Jovice Cvetkovića u Hrvatskoj.

RepublikaFoto: rss.org.rs
Naši rukometaši 10. favoriti Evropskog prvenstva

Što se tiče šansi za plasman u drugi krug u konkurenciji Hrvatske, Švedske i Islanda, kladioničari procenjuju da će "Orlovi" zauzeti treće mesto u grupi i proći u drugu fazu.

Ceni se da će naši u grupi biti ispred Islanđana, što bi trebalo da bude dovoljno za narednu fazu takmičenja, ali se zato smatra da će ovo biti i krajnji domet "Orlova".

Hrvatska je drugi favorit za osvajanje prvenstva, naravno, posle Francuza koji su skoro uvek neprikosnoveni. Šveđani su 7. favorit, dok smo mi na desetom mestu. Islanđani su takođe blizu, oni su 12. favoriti. Kladionice su objavile i šanse za pobedničko postolje, za Srbiju je kvota čak 13.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading