PONAŠA SE KAO ŠARLATAN?! Vujošević ŽESTOKO OPLEO po Željkovom asu - DŽABA mu sve!

Autor:

Sport

31.12.2021

16:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Duško Vujošević, trofejni trener Partizana, uputio je niz kritika na račun beka Uroša Trifunovića.

PONAŠA SE KAO ŠARLATAN?! Vujošević ŽESTOKO OPLEO po Željkovom asu - DŽABA mu sve!

Foto: Starsport

Uroš Trifunović i Kevin Panter, uz ilustraciju Duška Vujoševića

Dule je poručio da perspektivni košarkaš mora da se uzobilji, prvenstveno kada se radi o borbi za mesto u timu i pristupu treninzima, dok je za slovenačkog igrača Gregora Glasa imao samo reči hvale.

Glas je Slovenac u najpozitivnijem smislu, profesionalac, posvećen, radan. Trifunović se ponaša kao da je Izraelac. Ima talenat ali mora i on da se stavi u funkciju tima, da ne beži od konkurencije, da se na svakom treningu bori i dokazuje. Čovek kad je talentovan mora da radi više od onog ko nije talentovan - ocenio je Vujošević u svom stilu, bez dlake na jeziku.

Podsetimo da je 21-godišnji Trifunović od 2018. godine član seniorskog tima Partizana, sa crno-belima je osvojio dva Kupa Radivoja Koraća, a opšti utisak je da za sada nije pokazao sav svoj raskošan talenat. Na treneru Željku Obradoviću je da izvuče maksimum iz njega...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading