GDE GOD TI DA IGRAŠ TU SU TVOJI GROBARI: Obradović i Panter poslali JEDNOGLASNU poruku navijačima posle pobede u Parizu!

Autor:

Sport

08.12.2021

21:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Partizana ostvarili su peti trijumf u Evrokupu, a trener Željko Obradović i bek Kevin Panter zahvalili su se "Grobarima" na ogromnoj podršci koju su im pružili u prestonici Francuske.

GDE GOD TI DA IGRAŠ TU SU TVOJI GROBARI: Obradović i Panter poslali JEDNOGLASNU poruku navijačima posle pobede u Parizu!

Foto: Starsport

Kevin Panter i Željko Obradović

Crno-beli su nadigrali Metropolitan, a i Obradović i Panter su apostrofirali važnost čvrste odbrane koju je "Parni valjak" demonstrirao u drugom poluvremenu meča.

- Ono što smo dogovorili na poluvremenu, sproveli smo u delo, 29 primljenih koševa mnogo je bolje nego 53, zar ne? Čvršća odbrana u drugom poluvremenu donela nam je trijumf - počeo je Žoc, pa se potom zahvalio navijačima na frenetičnoj podršci.

- Gde god da igramo imamo veliki broj naših ljudi na tribinama, što je sjajno! Čestitam Francuzima na odličnom meču i idamo dalje - dodao je Obradović.

 

 

Panter je susret završio sa 28 poena, od čega je 18 dao u prvih 20 minuta, ali i on ističe prvenstveno defanzivu.

- Pronašli smo odbranu, to je ključ. Uzalud poeni ako ne uspeš da se odbraniš - rekao je Panter, koji je poslao snažnu poruku Grobarima.

- Igramo za njih i pobeđujemo, neverovatni su! - jasan je Amerikanac sa srpskim pasošem.

Podsetimo da će crno-beli u sedmoj rundi Evrokupa ugostiti Poljski Slaks, naredne nedelje u Beogradu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading