KURUC I ZAGORAC NA LEDU? Mijailović OTKRIO ISTINU o sukobu!

Autor:

Sport

19.11.2021

10:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mnogi su se iznenadili kada je na meču Partizana i Lijetkabelisa u okviru Evrokupa za kapitena crno-belih postavljen Nemanja Dangubić koji je traku preuzeo od dotadašnjeg kapitena Radeta Zagorca. Na pomenutom meču nije bilo ni Rodionisa Kuruca što je takođe izazvalo sumnju da se u redovima tima Željka Obradovića nešto čudno dešava.

KURUC I ZAGORAC NA LEDU? Mijailović OTKRIO ISTINU o sukobu!

Foto: Starsport

Ostoja Mijailović

Iako je i sam Obradović obrazložio ove izostanke te i podvukao da je njegova odluka o smeni kapitena, pojavile su se informacije da se na treningu Partizana, koji je prethodio ovom meču umalo izbila tuča. 

Kako smo pisali nešto ranije, prema izveštavanju beogradskih medija sukob je izbio između Radera Zagorca i Kuruca koji su odmah nakon toga "stavljeni na led" ili ti odstranjeni iz tima za meč koji je usledio. 

Međutim, kako za sada stvari stoje, u pitanju su neproverene i pre svega neistinite informacije. 

Što je potvrdio i predsednik kluba iz Humske Ostoja Mijailović na svom zvaničnom Tviter nalogu. 

- Pokušaji destabilizacije i plasiranje lažnih tekstova "dobro informisanih" je očekivano. Zbog tima, ali i zbog zlonamernih, pokažimo sutra slogu i pružimo podršku Željku i momcima u Areni - napisao je Ostojić. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading