TOTALNA LUDNICA! ŽELJKO TRLJA RUKE: Partizanovo EKSTRA POJAČANJE bacilo Grobare u DELRIJUM!

Autor:

Sport

09.12.2021

15:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Partizana savladali su Metropolitan u Parizu na krilima sjajnog Kevina Pantera, koji je posle duže vremena pružio partiju kakva se od njega očekuje.

TOTALNA LUDNICA! ŽELJKO TRLJA RUKE: Partizanovo EKSTRA POJAČANJE bacilo Grobare u DELRIJUM!

Foto: Starsport

Željko Obradović

Amerikanac sa srpskim pasošem Francuzima je ubacio 28 poena, čime je potvrdio klasu i činjenicu da je doveden kao nosilac igre tima.

Umoran sam. Zabeležili smo pobedu na strani koja nam je bila veoma potrebna. Kao što sam već rekao, odbrana nas je dovela do pobede. Oba tima su imala dobar šut spolja, a mi smo uspeli da ih zaustavimo kada je to bilo potrebno - izjavio je Panter za Jutjub kanal "Parnog valjka", a tom prilikom se još jednom zahvalio Grobarima na ogromnoj podršci u "gradu svetlosti".

 

 

Hvala, cenim to. Samo sam bio jako fokusiran i želeo sam pobedu. Bilo je neverovatno, ma odlično. Osećali smo se kao da igramo kod kuće. To je zaista ludo - poručio je Kevin Panter,

Podsetimo, Partizan posle šest odigranih kola ima skor od 5-1 u Evrokupu, a naredne nedelje u Beograd dolazi ekipa Slaska.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading