10 MEČEVA U MESEC DANA: Zvezdin pakleni raspored!

Autor:

Sport

29.10.2020

04:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Crvene zvezde opet će se naći u paklu zbog Evrolige. Ovaj put nije po sredi opasnost od korone, već zgusnut raspored prouzrokovan odlaganjem utakmica zbog pandemije KOVID-19, koja se uvukla u redove rivala. Naime, izabranici Saše Obradovića saznali su da će 11. novembra ipak gostovati Asvelu u Lionu u odloženom duelu četvrtog kola, koji je bio planiran za 15. oktobar.

RepublikaFoto: KK Crvena zvezda
Džordan Lojd

To znači da će crveno-beli u mesecu pred nama odigrati čak šest utakmica u Evroligi, od toga samo dve kod kuće. Posebno će biti nezgodno u drugoj i trećoj sedmici, kada će imati dva dupla programa, odnosno četiri utakmice u deset dana i to čak tri na gostovanju.

Pritom to nije sve od obaveza jer će Zvezda paralelno igrati i ABA ligu, što je ukupno deset utakmica za 25 dana. Golgota počinje 2. novembra, kada će u Beogradu gostovati Krka, dok 8. novembra, između gostovanja Bajernu i Asvelu, crveno-beli moraju na noge Primorskoj. Za 15. novembar je zakazan duel sa Splitom u Beogradu, dok će 23. gostovati Partizanu u večitom derbiju na Jadranu.

 

Jedino što može da teši Obradovića jeste da nisu jedini kojima je napravljen pakao zbog odloženih mečeva. Tako će sve utakmice prvobitno registrovane sa 20:0 na štetu tima koji zbog korone nije mogao na parket biti odigrane u novom terminu. Asvel će Panatinaikos dočekati 1. decembra, a Efes 8. decembra, dok će Zenit 11. novembra gostovati Milanu, a Valensiji 8. decembra.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading