Teo nije 100% profesionalac, ali je genije

Autor:

Sport

31.12.2018

09:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miloš Teodosić proveo je šest godina u moskovskom CSKA, a ruski gigant ne bi imao ništa protiv toga da Srbinu Moskva bude naredna destinacija po povratku iz NBA.

RepublikaFoto: twitter.com/Milos Teodosic
Miloš Teodosić

Mesecima se spekuliše da će Teodosić da se vrati u Evropu, a o tome je pričao i gazda CSKA Andrej Vatutin.

- Sa Milošem imam neverovatan odnos, sa njegovom suprugom i familijom. Moja majka ga voli! Doživljava ga kao svoje dete. Meni je on kao brat, ali sada je u NBA. Mislim da tamo nije sećan, kao što je bio u CSKA, ali još uvek je rano da se pričao o letu koje dolazi. Pored toga, još uvek ne zna da li će ostati u NBA ako raskine ugovor sa Klipersima - kazao je Vatutin.

Prvom čoveku CSKA nije jasno zašto Teodosić ne igra u LA  Klipersima.

- On je fantastičan igrač i definitivno zaslužuje više nego što dobija u NBA po pogledu minutaže. On je košarkaški genije. Nažalost, sa nama je osvojio samo jednu Evroligu, ali to nije samo Miloševa greška. On nije 100 odsto profesionalan, ali je 100 odsto talentovan - rekao je Vatutin u intervjuu za grčku Gazetu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading