SVE PRŠTI PRED EVROPSKO PROLEĆE: Legenda evropskog fudbala DOLAZI u Humsku!

Autor:

Sport

13.12.2021

15:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Partizana odmeriće snage sa Spartom u 1/16 finala Lige konferencija, a Česi gaje veliki respekt prema aktuelnom vicešampionu Srbije.

SVE PRŠTI PRED EVROPSKO PROLEĆE: Legenda evropskog fudbala DOLAZI u Humsku!

Foto: Starsport

Lepe reči o crno-belima izrekao je legendarni Tomaš Rosicki, sportski direktor jednog od najvećih klubova u Češkoj.

Veoma je zanimljiv žreb. Dobili smo prestižan srpski klub sa bogatom istorijom. Imaju sjajnu sezonu u domaćoj ligi, osvojili su bodova, dominantni su. Ne čeka nas ništa lako. Smatram da su nam šanse izjednačene. Prvi duel igramo kod kuće, ali ne vidim to kao hendikep. Najviše od svega, voleo bih da navijači budu tu da nas podrže. To može da bude element koji će napraviti razliku - ocenio je Rosicki.

Trener Sparte Pavel Vrba izuzetno poštuje rezultate Partizana, pre svega u Superligi Srbije.

Partizan se svake godine bori za titulu u domaćem takmičenju i trenutno je prvi u šampionatu Srbije sa odličnim bilansom. Generalno, primaju veoma malo golova, ali su zaista dobri i u ofanzivi. Reč je o ekipi sastavljenoj uglavnom od domaćih igrača. Poštujemo snagu protivnika, ali želimo da prođemo u narednu fazu takmičenja - izjavio je Vrba.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading