PARTIZAN SE PROVUKAO KROZ MINSKO POLJE? Nakon žreba se oglasio Aleksandar Stanojević

Autor:

Sport

13.12.2021

13:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbalski klub Partizan danas je saznao rivala u šesnaestini finala Lige konferencija. U pitanju je Sparta iz Praga, koja je, po mišljenju uprave iz Humske protivnik po meri.

PARTIZAN SE PROVUKAO KROZ MINSKO POLJE? Nakon žreba se oglasio Aleksandar Stanojević

Foto: Starsport

Trener Partizana Aleksandar Stanojević

Nakon žreba u Nionu, javnosti se obratio i trener crno-belih Aleksandar Stanojević koji je izneo svoje utiske o narednom rivalu.

- Svaka ekipa koja je bila u ovom žrebu je bila jaka za nas. Lično smo hteli da izbegnemo PSV, Lester, i Marselj ako smo mogli nekako da izbegnemo, eto to su nam bile želje. Tako da spada u normalne protivnike, koje poštujemo naravno. Eto, idemo da pokušamo da se nadigravamo i da uradimo najbolje za nas, za naš tim - istakao je Stanojević.  

 

 

Napomenimo i to da je Sparta klub koji je kao trećeplasiran u grupi, eliminisana iz Lige Evrope. 

Pored praškog kluba u grupi su bili još i Olimpik iz Liona, Bronbi i Rendžers. 

Sparta je ostvarila pobede na dva meča, nad Bronbijem i Rendžersom, dok je u poslednjem kolu remizirala takođe sa ekipom Bronbija.

Prvi meč nokaut faze zakazan je za 17. februara 2022. kada će Partizan gostovati u Pragu dok je revanš na progrmau 24. februara u Beogradu, na stadionu u Humskoj. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading