OBEĆANO, ISPUNJENO! FSS-u uplaćeno MILION evra na račun nakon plasmana u Katar!

Autor:

Sport

15.11.2021

13:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na račun Fudbalskog saveza Srbije upravo je leglo milion evra od države za pobedu nad reprezentacijom Portugala i plasman na Svetsko prvenstvo u Kataru 2022. godine.

OBEĆANO, ISPUNJENO! FSS-u uplaćeno MILION evra na račun nakon plasmana u Katar!

Foto: Instagram/FSS

Fudbaleri Srbije sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem

Ovu vest preneo je "Blic", a odluka o prebacivanju novca doneta je na sednici Vlade Srbije koja je upravo završena.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je pred put u Lisabon, ušao u avion kojim je reprezentacija putovala, pozdravio fudbalere i stručni štab i obećao nagradu od milion evra ukoliko izbore direktan plasman na Svetsko prvenstvo.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
....

15.11.2021 14:45

Stvarno divan gest! Oni stvarno nemaju mukice hleba da jedu, jedva sastavljaju kraj s krajem. Njima stvarno treba uplatiti milion evra, a bolesnoj deci ne treba za lek! 😠😡 Jadna li si Srbijo!

Jovan

15.11.2021 14:51

Bravo za državu i fudbalere!

aleksandar

15.11.2021 22:32

Vec sam rekao i na drugom mestu da me politika ne zanima ali da budem iskren voleo bi da nekad, kad odluci da se ne bavi politikom Vucic dodje u Zvezdu na funkcionersko mesto. Podseca me na Cveleta koji je takodje vise voleo kosarku ali kao funkcioner sa fudbalskim klubom osvojio Ligu Sampiona, tako da mislim da bi to bila uspesna prica. Pozdrav