Više vredi Vučićev milion za "Orlove" nego Đilasovih pet za Portugalce! (FOTO)

Autor:

Sport

14.11.2021

22:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lider stranke Slobode i pravde Dragan Đilas obećao je Portugalcima pet miliona evra u slučaju plasmana na Svetsko prvenstvo, a ostao je "kratkih rukava" u 90. minutu klasika na stadionu "Luž".

Republika

Foto: printscreen/ilustracija

Foto: Ilustracije

Sa druge strane, predsednik Srbije Aleksandar Vučić motivisao je "Orlove" sa milion evropskih novčanica, što je imalo veću težinu nego Đilasovih pet!

Foto: printscreen

 

 

 

Portal koji podržava politiku Dragana Đilasa u pokušaju da bude duhovit napravio je danas satirični tekst kada je Srbija kretala u odlučujući boj za plasman na Svetsko prvenstvo u Kataru.

Očigledno da je ta neslana šala samo dodatno motivisala naše momke da pokažu svima koji ne žele dobro našoj zemlji kako se gine za Srbiju.

Nema dileme da lideru srpske opozicije nije stalo do našeg reprezentativnog sporta, ali su srećom naši fudbaleri uspeli da, uprkos tome, savladaju bivšeg prvaka Evrope usred Lisabona.

Kako saznajemo, Đilas i njegove pristalice će sutra da održe protest u Beogradu jer Danijele Orsato, italijanski sudija, nije svirao kraj odmah u 90. minutu, pre nego što je Mitar savladao Patrisija.

Alal vera momci!

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (16)

Loading
Zoran Đurđević

15.11.2021 07:11

Pitanje za milion evra, Čije su to pare?

Jovana

15.11.2021 08:36

Auuuu Điki Portugalici nisu mogli ništa našoj Srbiji.

Sara

15.11.2021 08:44

Ovaj Djilas je zlo. Sve radi protiv Srbije

Odgovori 5 10
pravno istino

15.11.2021 08:49

sta reci za dragana djiasa da njemu sve srpsko smeta nemogu da verujem da moze neko da bude toliko protiv svog sopstvenog naroda kao dragan djilas sramota jad i cemer

Odgovori 4 10