UZ VERU I AMBICIJU DO TROJKE U DABLINU: Milenković oprezan pred gostovanje NEUGODNIM Ircima! (VIDEO)

Autor:

Sport

06.09.2021

15:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reprezentacija Srbije u utorak od 20:45 gostuje na stadionu "Aviva" u Dablinu, a štoper Fjorentine Nikola Milenković smatra da su Irci "neugodan" rival.

Republika

Foto: Starsport

Razgovor srpskih defanzivaca Nikole Milenkovića i Alekse Terzića nakon "četvorke" protiv Luksemburga

Strelac poslednjeg gola u pobedi nad Luksemburgom (4:1) smatra da "Orlovi", uz veru i ambiciju mogu do tri boda na Ostrvu.

- Pobeda je imperativ, a s druge strane treba da budemo skromni i da verujemo u nas i naše kapacitete, da budemo ambiciozni i da damo sve od sebe da odnesemo kući sva tri boda - rekao je Milenković za sajt Fudbalskog saveza Srbije.

Popularni Bleki ističe da Irska gaji specifičan, ostrvski stil fudbala, a koliko je opasna pokazala je u prvom duelu na Marakani, koji je na kraju Srbija rešila u svoju korist rezultatom 3:2.

- Nezgodni su, bilo je i u Beogradu teško, sigurno da će ovde biti teže. Biće to utakmica sa puno duela, oni su navikli tako da igraju, sa mnogo dugih lopti. Mi ćemo pokušati da igramo našu igru kao što to radimo kroz cele kvalifikacije... Videćemo da li ćemo uspeti, nadamo se pobedi - dodao je Nikola Milenković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading