STIGLA GA KARMA: Potpuna PROPAST Takume Asana posle odlaska iz Partizana!

Autor:

Sport

26.08.2021

09:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Navijače Partizana je žestoko zaboleo odlazak Takume Asana preko noći, ali Japancu ne ide kako bi želeo u nastavku karijere!

Republika

Foto: Starsport

Takuma Asano ne igra za reprezentaciju Japana

Asano je napustio Partizan u finišu prošle sezone, potom je potpisao za Bohum gde se nije proslavio.

A sada je ostao bez mesta u reprezentaciji Japana. Sa samo odigranih 117 minuta u novoj sezoni, bez gola, bez asistencije, za Takumu su se, barem do daljeg, zatvorila vrata državnog tima.

Republika

Foto: Starsport

 

Na spisku pozvanih igrača za mundijalske kvalifikacije, za utakmice sa Omanom (2. septembar) i Kinom (7. septembar), nema Asana, već u napadačkoj liniji Japana su Juja Osako iz Kobea i Kjogo Furuhaši iz Seltika.

Asano je odigrao do sada 28 utakmica za Japan i postigao šest golova, a na poslednjem nastupu u junu protiv Kirgistana je bio strelac u pobedi od 5:1.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Bokileyah

26.08.2021 11:45

Pa kako on uopste igra? Zar ga uprava partizana nije optuzila za veleizdaju, i prekrsen ugovor. Koliko znam pretili su svakojakim tuzbama i malte ne da apsom...kad ono sipak...ipak je istina da je uprava partizana prekrsila ugovor...i umesto da se uzme milionsko obestecenje, covek slobodan ko ptica. Mufljuzi i amateri!

Odgovori 96 19
raca

27.08.2021 07:32

Mnogo hteo mnogo započeo čas alavih njega je omeo

Grunf

27.08.2021 07:43

Samo ta karma nikako da stigne lopove i ološ iz uprave

Odgovori 25 2