RADOVI SE PRIVODE KRAJU: Srpska prestonica dobija još jedan reprezentativan fudbalski objekat! (FOTO GALERIJA, VIDEO)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

29.03.2024

16:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ni klubovi iz viših rangova takmičenja ne mogu da se pohvale ovakvim uslovima.

RADOVI SE PRIVODE KRAJU: Srpska prestonica dobija još jedan reprezentativan fudbalski objekat! (FOTO GALERIJA, VIDEO)

Foto: FK T6 NIKA Lepušnica

Fudbalski klub T6 NIKA Lepušnica iz Glogonjskog rita takmiči se u okviru Međuopštinske lige Beograd - "grupa B" već sedam sezona u kontinuitetu, a uoči starta prolećnog dela sezone na dobrom su putu da se nađu i u višem rangu, Prvoj Beogradskoj ligi - "grupa A".

 

Sastav iz Glogonjskog rita u ovom momentu ima ostvareni skor od šest pobeda, jednog remija i dva poraza i u predstojećih devet prvenstvenih mečeva ulaze sa dva boda zaostatka u odnosu na Palilulac kojeg će na svom terenu dočekati poslednjeg vikenda u mesecu aprilu, kada će najverovatnije biti i rešeno pitanje novog šampiona, a treba napomenuti da je prvi ovosezonski duel dve ekipe, Palilulac rešio u svoju korist rezultatom 3:1.

Međutim, ono što svakako raduje kada je u pitanju klub iz Glogonjskog rita, jeste činjenica da u ovom delu srpske prestonice niče sjajan sportski objekat koji će svakako omogućiti, ne samo bolji rad seniorskog pogona, već i razvoj svih klupskih kategorija.

Istovremeno, nove tribine na oba terena pružiće još lepši užitak svim ljubiteljima najvažnije sporedne stvari na svetu i mogućnost komfornijeg gledanja i uživanja u utakmicama. 

 

Takođe treba napomenuti da su postavljeni i reflektori koji će omogućiti održavanja treninga i utakmica i u večernjem terminu.

Pored navedenog, klub je najavio da će tokom juna meseca formirati i kadetski i omladinsku selekciju, čime će biti zaokružena priča formiranja svih klupskih starosnih kategorija.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by T6 Nika (@t_6_nika)

 

Potpuno je jasno da se u klubu ozbiljno radi i uskoro FK T6 NIKA Lepušnica možemo očekivati i u znatno višim rangovima beogradskog fudbala,.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading