FINALE KUPA VIĐENO OBJEKTIVOM KAMERE: Prvi cilj je ostvaren - snovi o duploj kruni moraju postati java!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

29.03.2024

15:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najvažniji deo posla tek treba obaviti...

FINALE KUPA VIĐENO OBJEKTIVOM KAMERE: Prvi cilj je ostvaren - snovi o duploj kruni moraju postati java!

Foto: FK Hajduk Jovanovac

Slavlje fudbalera Hajduka iz Jovanovca nije dugo trajalo, s obzirom da je želja svih u klubu da se u aktuelnoj sezoni stigne i do drugog trofeja koji bi omogućio plasman u Zonu Šumadijsko-rašku.

 

Sportski kolektiv iz Jovanovca je u okviru finala Kupa Fudbalskog saveza grada Kragujevca ubedljivo savladao ekipu Mladosti iz Pajazitova rezultatom 6:1, a treba napomenuti da je pitanje pobednika bilo rešeno već nakon prvog perioda igre kada su fudbaleri Hajduka stigli do prednosti od 3:1 golovima Lazara Jokića, Dušana Veljovića i Lazara Živića, dok je jedini pogodak za ekipu Mladosti delo Ivana Blagojevića.

U nastavku meča još tri lopte su završile u mreži sastava iz Pajazitova, a kako je navedeni trijumf viđen kroz objektiv kamere, možete pogledati u sledećoj galeriji:

 

- Kup FSG Kragujevca, finale:

Mladost (Pajazitovo) - Hajduk (Jovanovac) 1:6 (1:3)

Strelci: I. Blagojević 33`; L. Jokić 17`, 59`, D. Veljović 19`, L. Živić 40`, S. Janković 82`, M. Miletić 90`

Stadion: "Čika Dača", Kragujevac - teren sa veštačkom travom

Gledalaca: 400

Sudija: Dušan Đoković

Žuti kartoni: N. Đurović (Mladost); F. Bajović (Hajduk)

Mladost (Pajazitovo): Fejzić, Đurović (Jevtović), Todorov, Vasović, Stanković (Mihajlović), Janićijević (Milisavljević), Blagojević (Đorđević), Begović, Radovanović, A. Marinković (Gemaljević), N. Marinković.

Hajduk (Jovanovac): Petrović, Živić, Branković, Šurlan, Jokić, Janković, Veljović, Milivojević, Bajović (Jotović), Srdić (Miletić), Sretenović (Živić).

Kao što je već istaknuto, slavlje u Jovanovcu kratko je trajalo, s obzirom da se sve klupske strukture već sad okreću narednim izazovima u okviru Prve lige Kragujevca. Već u subotu 30. marta Hajduk na svom terenu u okviru 16. takmičarske runde dočekuje Šumadiju 1934 iz Drača, a publika će imati priliku da pozdravi osvajače kup trofeja.

Meč počinje u 15.30 časova.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading