"NIŽE LIGE" I "ADMIRALBET" U OMOLJICI: Legendarni golgeter vodi klub ka istorijskom ostvarenju u godini velikog jubileja!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

29.03.2024

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Naša ekipa je prisustvovala uspostavljanju poslovno-tehničke saradnje između stogodišnjeg kluba iz južnobanatskog okruga i renomirane kompanije "AdmiralBet".

 

Fudbalski klub Mladost Iz Omoljice u aktuelnoj godini proslavlja veliki jubilej, vek postojanja, a ekipa će u svoju 11. deceniju postojanja ući sa novom sportskom opremom koju je obezbedila kompanija “AdmiralBet”.

 

 

Omoljica, mesto u Južnobanatskom okrugu u kojem najstariji objekat datira još iz 1766. godine, u svakom pogledu zaslužuje da se nađe u vojvođanskoj grupi srpskoligaškog karavana, a kako bi navedeno i ostvarili neophodno je da tokom proleća zabeleže bolje rezultate u odnosu na glavnog konkurenta Vojvodinu 1928 iz Perleza koju su nedavno u velikom derbiju Vojvođanske lige Istok savladali rezultatom 3:1.

Od septembra prethodne godine na klupi plavo-belih nalazi se Petar Divić nekadašnji ubojiti golgeter OFK Beograda i brojnih renomiranih inostranih klubova, koji je svojim bogatim igračkim iskustvom pokrenuo ekipu koja sa punim pravom pretenduje da u narednim godinama postane i perjanica pančevačkog fudbala.

O aktuelnim temama vezanim za klub, ali i planovima za naredni period, razgovarali smo sa najboljim strelcem nacionalnog šampionata u takmičarskoj 2000/01 godini i igračem koji je u karijeri zabeležio dva nastupa u nacionalnom dresu tadašnje SR Jugoslavije, učestvujući i u oproštajnom meču aktuelnog selektora Dragana Stojkovića Piksija.

 

Kako je protekla poseta ekipe “Nižih liga” Omoljici i kompletan razgovor sa nekadašnjim članom Union Berlina, Ajntrahta iz Trira, Vašaša,..., Petrom Divićem, možete ekskluzivno pogledati u petak 29. septembra sa početkom od 20 časova samo na YouTube kanalu Republika News.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading