CRVENO-BELO PROLEĆE: Nakon osvojenih bodova na teškom terenu, osveštane prostorije Zvezdinog stadiona! (FOTO GALERIJA)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

20.03.2024

19:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako trenutno stoje stvari, nastavak takmičenja će za njih biti više nego uspešan.

CRVENO-BELO PROLEĆE: Nakon osvojenih bodova na teškom terenu, osveštane prostorije Zvezdinog stadiona! (FOTO GALERIJA)

Foto: FK Crvena zvezda Pavliš

Fudbaleri Crvene zvezde iz Pavliša na startu prolećnog dela sezone u okviru Područne fudbalske lige Pančevo, poraženi su u Padini od Doline rezultatom 0:2, ali su nakon minimalnog trijumfa na svojoj "Janji" nad trećeplasiranm Dolovom, zabeležili i sjajno ostvarenje na teškom terenu u Hajdučici.

 

Naime, crveno-beli su na gostovanju u Hajdučići istoimenom rivalu ostvarili ubedljiv trijumf rezultatom 4:1, čime su se za još jedan korak približili samom vrhu tabele čime snovi o plasmanu u viši rang takmičenja, Vojvođanskoj ligi Istok i dalje mogu postati realnost.

Treba napomenuti da je Lazarević bio strelac tri pogotka, dok je četvrti gol delo Kracunjela.

Foto: FK Crvena zvezda Pavliš

U Hajdučici su osvojeni važni bodovi

 

- PFL Pančevo, 18. kolo:

Hajdučica (Hajdučica) - Crvena zvezda (Pavliš) 1:4 

Strelci za Crvenu zvezdu: Lazarević (3), T. Kracunjel

Stadion: FK Hajdučica

Dan nakon važnog prvenstvenog trijumfa, rukovodstvo kluba je organizovalo osveštavanje prostorija "Milan Janjić", a samom činu su prisustvovali svi prvotimci crveno-belih.

 

Da podsetimo, nakon 18 odigranih prvenstvenih mečeva ekipa Crvene zvezde iz Pavliša zauzima petu poziciju na tabeli sa skorom od deset pobeda, dva remija i šest poraza i ukupno 32 osovjena boda što je samo sedam manje od ekipe Glogonja koja se nalazi na mestu koje vodi u baraž za popunu četvrtog stepena srpskog klupskog fudbala.

Kada je reč o narednom prvenstvenom izazovu, crveno-beli u u subotu 23. marta sa početkom od 15 časova na popularnoj "Janji" dočekuju Jedinstvo Stević iz Kačareva. Gledajući trenutno stanje na prvenstvenoj tabeli, crveno-beli su apsolutni favoriti u predstojećem duelu, a treba napomenuti da su Kačarevci u prvom ovosezonskom duelu slavili minimalnim rezultatom 1:0.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading