CILJ JE JASNO POSTAVLJEN: Novi-stari trener je promovisan, vreme je za naporan rad!

Autor:

Sport

13.02.2024

21:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U narednim danima očekuju se novosti po pitanju novajlija u igračkom kadru.

CILJ JE JASNO POSTAVLJEN: Novi-stari trener je promovisan, vreme je za naporan rad!

Foto: FK Glavaš Glibovac

U poslednjih deset godina u Glibovcu se dva puta igrao okružni rang, dok se uglavnom tim takmičio u okviru Jaseničke opštinske lige.

Republika

Poslednji put Glavaš je bio član Podunavske okružne lige bio u sezoni 21/22, kada nije uspeo da sačuva članstvo, osvajanjem tek 14. mesta na tabeli. Protekle jeseni učinkom od tri trijumfa, dva remija i četiri poraza ekipa je stigla do plasmana na šesto mesto u ligi.

Bodovni saldo na koti 11 smestio je tim na 12 bodova zaostatka za jesenjim prvakom, odnosno sedam više u odnosu na fenjeraša na tabeli. Uprava kluba je shvatila ozbiljnosti situacije, i povukla je potez koji nije popularan među trenerima, ali koji je obradovao većinu navijača.

Od danas i zvanično novi-stari trener u Glibovcu je Dragan Batinić - Piki. Na obostrano zadovoljstvo saradnje je brzo dogovorena, i pred novim šefom stručnog štaba postavljen je jasan cilj, a to je da se ekipa u što kraćem roku vrati u viši rang takmičenja.

Republika

Foto: FK Glavaš Glibovac

Novi-stari trener

Tokom prvih razgovora sa Batinićem dogovoreno je da se odradi selekcija ekipe, da se sklopi plan priprema kako bi se tim što više približio vrhu tabele na kraju sezone. Ukoliko se i ne otvori neka prilika za plasman u viši rang, svakako će to biti primarni cilj za narednu takmičarsku godinu.

Prvenstvo počinje 23. marta, i uprava je već zakazala četri kontrolna meča do početka istog. U narednom periodu mogu se očekivati novosti po pitanju promena u igračkom kadru, prelazni rok se zvanično završava do kraja ove nedelje, ali je sigurno da se čeka sa zvaničnom potvrdom novajlija, zbog same papirologije.

Drugi deo sezone tim iz Glibovca otvara pred svojim navijačima protiv ekipe Novi Mladi borac, prvi duel ova dva tima završen je pobedom tadašnjeg gosta rezultatom 2:1.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading