"NIŽE LIGE" S DOBITNICIMA ADMIRALBET NAGRADA: Tiketi doneli dresove fudbalerima Proletera

Autor:

Sport

09.02.2024

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dobitni tiketi mogu učestvovati u AdmiralBet nagradnoj igri "30 dana 30 putovanja".

U novoj emisiji "Niže lige" na Republici posetili smo OFK Proleter iz Banatskog Karlovca, jednog od tri dobitnika AdmiralBet akcije "Nedobitni tiketi", a garnituru dresova, kao nagradu, uručila je naša ekipa. Predsednik kluba Nikola Ranković istakao je koliko će im značiti dresovi, posebno jer nisu u dobroj finansijskoj situaciji, a, pored prvotimaca, imaju i školu fudbala, u kojoj ima i devojčica. Kako je istakao, trude se da unaprede infrastrukturu, a tribine su uvek pune, s tim da karte plaćaju samo muškarci. Kako je poseta izgledala, pogledajte u novoj epizodi emisije "Niže lige", koja će biti prikazana večeras u 20 časova na Jutjub kanalu Republika news.

I vi možete sakupljati nedobitne tikete od 1. do 25. februara i osvojiti garnituru dresova.

Učestvuju svi nedobitni tiketi odigrani u AdmiralBet, a tri seniorska kluba iz nižih liga (četvrti rang ili niže) koji dostave najveću ukupnu vrednost nedobitnih tiketa dobiće novu garnituru dresova 29. februara. Da biste i vi učestvovali, potrebno je da do 28. februara nedobitne tikete dostavite kurirskom službom ili direktno na adresu Japanska 3a, 11000 Beograd, AdmiralBet i "Niže lige 5", uz naznaku imena kluba za koji su nedobitni tiketi prikupljeni.

Takođe, "Niže lige" vas pozivaju i da budete deo nagradne igre AdmiralBet "30 dana 30 putovanja". Potrebno je da na dobitnom tiketu pogodite najveću kvotu u toku dana i tako postanete dobitnik putovanja na destinacije, kao što su Egipat/Dubai/Maldivi, dok vas poslednjeg dana nagradne igre 24. februara čeka putovanje u Dominikanu za dve osobe.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading