"SEDMICA" BUDUĆNOSTI: Već sada se vidi da je ekipa kompatibilna - jesenji prvak "pucao" sa svih strana!

Autor:

Sport

03.02.2024

16:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gostima su "noge teške" nakon uvodnog dela priprema.

"SEDMICA" BUDUĆNOSTI: Već sada se vidi da je ekipa kompatibilna - jesenji prvak "pucao" sa svih strana!

Foto: FK Budućnost Parage

U sklopu priprema za novu sezonu danas je ekipa Budućnosti (Parage) ugostila sastav Omladinca iz Deronja.

Republika

Domaći tim je jesenji prvak PFL-a Sombor, dok su gosti iz Deronja u okviru MFL-a Sombor (1. razred), nakon prvog dela sezone stigli do plasmana na desetu poziciju na tabeli.

Domaći tim je u dosta boljoj "kondiciji" trenutno, imajući u vidu da je ovo za njih već druga pripremna utakmica, dok prvenstvo za ekipu Omladinac počinje kasnije, pa su samim tim i dalje u uvodnoj fazi priprema i ovo je za njih prvi duel u novoj kalendarskoj godini.

Krenuli su silovito od prvog minuta domaći, diktirali su tempo igre i ubrzo su stigli do prednosti. Ubojiti špic Stojković promenio je rezultat na 1:0, prednost Budućnosti uvećao je mladi Nemanja Jelić nakon centaršuta Baćanova. 

Do odlaska na odmor domaći preko Petkovića i gužve u kaznenom prostoru Omladinca, stižu do 3:0.

Republika

Foto: FK Budućnost Parage

Druga "zimska" provera

Drugi deo meča pružio je još bolju partiju oba tima, pokušavali su gosti da dođu do gola, ali je odličnom postavkom trener Milec neutralisao sve napade rivala.

Tokom drugog dela utakmice Jelić se upisao u listu strelaca još dva puta, i time je ovaj dvadesetogodišnji fudbaler kompletio het-trik. Do konačnih 7:0 mrežu golmana Omladinca u dva navrata tresao je Pajkanović.

Pokazali su izabranici trenera Dalibora Mileca da već polako ulaze u takmičarski ritam, mada rezultat prijateljskih utakmica je uvek u drugom planu, ali svakako "prija" ubedljiv trijumf protiv ekipe koja se do pre par godina takmičila u okviru PFL-a. Što se tiče tima iz Deronja, za njih tek uvodni deo pripremnog perioda, i pred njima je naporan rad kako bi što spremniji dočekali prvenstvene duele.

BONUS VIDEO: 

 

 

 
 
 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading