KONKURENCIJA ZA SVAKU POZICIJU ĆE BITI DOSTA JAČA: U Banovom Polju je jako prometno ove zime!

Autor:

Sport

03.02.2024

14:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dosta novih-starih lica u igračkom kadru.

KONKURENCIJA ZA SVAKU POZICIJU ĆE BITI DOSTA JAČA: U Banovom Polju je jako prometno ove zime!

Foto: OFK Napredak 1933 Banovo Polje

Prošlogodišnji vicešampion Opštinske lige Bogatić u aktuelnom prvenstvu nakon prvog dela sezone zauzima treće mesto na tabeli, sa pet bodova zaostatka za liderom.

Republika

Na proleće će sastav OFK Napretka imati priliku da kroz šest ligaških mečeva napravi što bolji rezultat, i da se bolje pozicionira na tabeli, i s tim u vezi čelni ljudi kluba su odlučili da ojačaju igrački kadar na određenim pozicijama.

"Cili i Jovke" ponovo kod kuće, reč je igračima koji su bitne karike tima godinama, sada se vraćaju u trenutku kada su potrebni klubu, da svojim znanjem i isksutvom pomognu na putu ka boljem plasmanu. Bivši fudbaleri Metaloplastike i Partizana iz Drenovca biće zaduženi pre svega da u ekipu unesu dozu ozbiljnosti, discipline i da pokažu na primeri kako se treba zalagati na terenu.

"Beca i Bata" ponovo u starom jatu, jedan od najbržih igrača lige, Milovan Mastrapović vraća se u klub nakon perioda u Bairu iz Bogatića, dok se stameni štoper Dragoljub Kulić vraća u takmičarski ritam, i pojačaće konkurenciju u odbrani. 

Republika

Foto: OFK Napredak 1933 Banovo Polje

Očekuje se dosta bolje proleće

Serija dolazaka nastavljena je promocijom braće Kojić, Milan (23), ranije član OFK Šapca će pojačati konkurenciju u napadi, dok je Darko (19), univerzalac koji može odgovoriti zadacima na više pozicija uz levu stranu terena. 

Konkurencija u timu za drugi deo sezone će biti dosta jača, svi igrači će morati zalaganjem na terenu i van njega da pokažu da zaslužuju da se nađu među stratnih 11. Veliko "pojačanje" je svakako i ostanak jednog od najmlađih, ali i najboljih igrača u protekloj polusezoni, Mladena Ćosića.

Uprava kluba je zakazala već pet kontrolnih utakmica, prva je već sutra kada će ekipa odmeriti snage sa imenjakom iz Sevarice.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading