PODRHTAVA "TVRĐAVA": Dvadesetčetvoročasovno usijanje - pojačanja se nižu kao na traci!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

31.01.2024

16:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Četvorica fudbalera obavezala se na vernost valjevskom klubu.

PODRHTAVA "TVRĐAVA": Dvadesetčetvoročasovno usijanje - pojačanja se nižu kao na traci!

Foto: GFK Jadar 2013 Valjevo

Fudbaleri GFK Jadra 2013 iz Valjeva prvi deo takmičarske godine u okviru Međuopštinske lige Kolubara - "grupa Zapad" okončali su na desetoj poziciji sa 15 osvojenih bodova.

 

Valjevski klub je ostvario skor od četiri pobede, tri remija i šest poraza i tokom predstojećeg proleća očekuje ih borba za opstanak u šestom stepenu srpskog klupskog fudbala, ali kako bi ekipa u predstojećem periodu ostvarila željene rezultate, rukovodstvo je ozbiljno pristupilo zimskom prelaznom roku.

Slobodno se može reći da su tokom prethodna 24 časa Valjevom odjeknule četiri transfer bombe u liku Predraga Živanovića, Jakova Živanovića, Nemanje Živanovića i Nikole Avramovića.

Predrag Živanović je provereni napadač koji se vraća na stadion "Tvrđava", a od kojeg se očekuje da svojim iskustvom i znanjem donese pobednički mentalitet u redove kluba.

Jakov i Nemanja Živanović su vezni fudbaleri koji će doneti sigurnost na sredini terena, dok je četvrto pojačanje takođe takođe igrač na poziciji organizatora igre Nikola Avramović.

 

Uz novopridošle igrače treba napomenuti da je pre tri nedelje u Valjevo stiglo i prvo pojačanje u liku napadača Vladimira Jevtića.

Svi navedeni fubaleri priliku za debi u dresu novog kluba imaće u prolenoj premijeri kada će GFK Jadar 2013 na svom terenu dočekati aktuelnog lidera takmičenja, ekipu Poleta iz Popučke. Prvi ovosezonski duel dve ekipe okončan je ubedljivim trijumfom Poleta rezultatom 6:0.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading