BRATSKI KLUBOVI: Mladi fudbaleri Rudara iz Kosovske Mitrovice na beogradskoj Marakani - bodrili su Crvenu zvezdu i odigrali prijateljske utakmice!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

11.12.2023

21:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vikend koji će dugo pamtiti.

BRATSKI KLUBOVI: Mladi fudbaleri Rudara iz Kosovske Mitrovice na beogradskoj Marakani - bodrili su Crvenu zvezdu i odigrali prijateljske utakmice!

Foto: FK Rudar Kosovska Mitrovica

Mladi fudbaleri Rudara iz Kosovske Mitrovice prethodnog vikenda su bili u poseti srpskoj prestonici gde us bili gosti Fudbalskog kluba Crvena zvezda.

 

U sklopu poslovno-tehničke saradnje kosovskomitrovačkog Rudara i srpskog šampiona, mlađe kategorije zeleno-crnih, igrači rođeni 2013, 2014, 2015. i 2016. godine imali su priliku da osete čari daleko poznatog Zvezdinog tunela i da zajedno sa prvotimcima crveno-belih izađu na travnati tepih Marakane uoči početka superligaškog susreta protiv lučanske Mladosti.

Zajedno sa svojim roditeljima i trenerima mlade nade Rudara su zatim bodrili Crvenu zvezdu u superligaškom susretu, a četiri starosne kategorije FK Rudar su kasnije imale i priliku da odmere snage sa vršnjacima iz redova crveno-belih.

Svakako, u navedenim mečevima rezultati su bili u drugom planu.

Foto: FK Rudar Kosovska Mitrovica

Mlade nade kosovskomitrovačkog kluba bile su gosti Crvene zvezde

 

Gostovanjem na najvećem srpskom stadionu nastavljena je lepa tradicija gostovanja kosovskomitrovačkih fudbalera u Beogradu. Pre Crvene zvezde, ekipa Rudara iz Kosovske Mitrovice je bila gost Partizana i Bežanije protiv kojih su takođe odigrali prijateljske mečeve.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading